Tokrat smo tematiko posvetili naši prednostni nalogi, ki smo jo skozi šolsko leto 2018/2019 dobro predelali. »V družbi s časom in okoljem.«

Podrobneje smo skozi letne čase spoznavali naravo, ljudi, živali, sodelovali z lokalno skupnostjo, športnimi in kulturnimi društvi ter ostalimi krajani in občani, s katerimi si delimo našo Prlekijo.

Na zaključni prireditvi smo pokazali kaj vse smo skozi letne čase spoznali in se tako sprehodili po šolskem letu 2018/2019. Bilo je zelo zanimivo. Začeli smo z rumeno jesenjo, ko je bilo še vse pisano in igrivo. Nadaljevali z belo zimo in spoznali, da ni nujno da nam ta prinese sneg, a je lahko vseeno nežna in iskriva. Podali smo se proti zeleni pomladi, ki je bila zelo deževna a kljub temu ljubezniva. Počasi prihajamo k modremu poletju, ki verjamemo da bo sproščeno in veselo. Seveda pa nismo pozabili na našo vrtčevsko himno, s katero smo skozi vso šolsko leto odmevali daleč po Cezanjevcih.

Vsega tega seveda ne bi mogli pokazati brez naših otrok, ki jih imamo neizmerno radi, in zaupanja njihovih staršev, ki naše delo podpirajo. Zato iskrena hvala vsem.

V prihodnjih dneh, tednih, mesecih vsem želimo, igrivo, nežno, ljubeznivo, sproščeno in veselo poletje.

 

Prispevek pripravila: Jasna Lipovec

Foto: Niko Časar