Letos smo zaključno prireditev vrtca izvedli na nekoliko drugačen način. V zadnjem času smo namreč vsi morali ubrati drugačno pot komunikacije in zato smo tudi našo prireditev izvedli virtualno, saj je VIRTUALNO AKTUALNO.

Da smo lahko vse to pripravili so zaslužni predvsem otroci iz našega vrtca. Kot ne malo krat med šolskim letom, smo tudi danes izjemno ponosni, saj so pokazali da so najboljši. OTROCI RADI VAS IMAMO!

Brez podpore staršev, si nikakor ne moremo predstavljati našega dela. Zato izjemen HVALA vsem staršem, ki so nam v šolskem letu 2019/2020 zaupali in nas podpirali. V času drugačne komunikacije je namreč prav vaša vloga imela izjemen pomen.

Tudi ravnateljica Brigita Hojnik, nas v vrtcu vedno podpira in nam daje možnost, da preizkušamo nove ideje, izzive. Včasih nam te uspe izvesti bolj drugič manj uspešno. Zato iskrena HVALA tudi naši ravnateljici.

Prav tako v šolskem letu 2019/2020 na nas niso pozabili predstavniki občine Ljutomer in ostali predstavniki lokalne skupnosti. Tudi tokrat ste nam znali prisluhniti, nas počastili z vašim obiskom in nam dajali možnosti za delo v spodbudnem učnem okolju. Vsem vam iz srca HVALA.

In vsi, ki ste kakor koli vključeni v vzgojo in izobraževanje ne pozabite živeti z vrednotami in bodite dobri in kul!

 

Posnetek zaključne prireditve si lahko ogledate s klikom na povezavo ZAKLJUČNA PRIREDITEV.

 

Jasna Špindler, pomočnica ravnateljice za vrtec