Spoštovani starši, pozdravljeni otroci!

V prejšnjem tednu smo vam na meniju IGRAJMO SE DOMA pripravili nekaj iger, ki ste se jih lahko igrali kot družina. Odziv staršev je bil pozitiven, česar smo zelo veseli. Nekateri ste nam fotografije svojih aktivnosti posredovali na naš elektronski naslov in nam dovolili objavo le teh na spletni strani. Zahvaljujemo se vam za povratno informacijo, ki nam v teh dneh daje dodaten zagon za delo na malo drugačen način.

Da vam ponudimo še kaj več, smo oblikovali SPLETNE IGRALNICE, ki ponujajo dejavnosti za otroke prvega in otroke drugega starostnega obdobja. V spletnih igralnicah boste lahko našli navodila za različne eksperimente; gibalne, družabne in matematične igre; predloge za likovno ustvarjanje; vaje za razgibavanje jezička in vaje spretnih prstkov. Prav tako vam ponujamo nekaj posnetih zgodb, kjer boste otroci lahko slišali glasove svojih vzgojiteljic.

Spletne igralnice bomo pridno dopolnjevali in vam ponujali različne možnosti igre in dejavnosti z otroki, zato vas prijazno vabimo k spremljanju le teh. Tudi v prihodnje bomo veseli povratnih informacij (fotografij ali posnetkov), ki jih lahko posredujete na elektronski naslov: vrtec-cezanjevci@guest.arnes.si

Ob tem se vam iskreno zahvaljujemo za zaupanj, tudi v teh dneh ko fizično nismo skupaj, vendar verjamem da smo v naših majhnih srčkih še kako povezani.

Ostanite dobro, bodite pozitivni in predvsem IGRAJTE SE!

 

Jasna Špindler, vodja vrtca