Novo vrtčevsko leto prinaša nove priložnosti, nekoliko spremenjeno organizacijo dela in kadrovsko zasedbo, a zato tudi nove izzive. Sprejmimo jih skupaj in poskušajmo v novih okoliščinah storiti kar največ. Vabim vas, da spremljate obvestila in dogodke v vrtcu skozi celo leto tudi na naši spletni strani. Verjamem, da bo na ta način dostop do informacij o življenju in delu v vrtcu še boljši in hitrejši za večino staršev.

Otroci so se po počitnicah v vrtec vrnili večji, samostojnejši in zrelejši. Tudi odrasli smo se vrnili večinoma spočiti, zadovoljni in pripravljeni na nov začetek. Prihajajo novinci z mamicami in očki in se skupaj navajajo na vrtec. Joka je vsako jutro manj in otroci vse pogumneje prihajajo v svoj drugi dom.

Vaši otroci so tudi naši otroci in zato se trudimo, da jim zagotovimo zdravo, varno in vzpodbudno okolje. Zanje ustvarjamo možnosti za različne dejavnosti, ter tako prispevamo k zdravemu duševnemu in telesnemu razvoju ter k čim boljši socializaciji.

Zelo dobro sodelujemo z ustanoviteljem, kar je za organizacijo in delo vrtca zelo pomembno.

Upajmo, da bo to leto, leto velikih sprememb, izpolnjenih obljub, da bodo  zagotovljeni ustreznejši bivalni pogoji vrtca, ob katerih bomo še naprej zagotavljali kvalitetno predšolsko vzgojo.

Otrokom in staršem želim vse dobro in veliko lepega v vrtcu in doma.

» Dobri starši dajo svojim otrokom korenine in krila. Korenine zato, da vedo, kje je njihov dom in krila, da lahko odletijo in vadijo, kar so jih starši naučili«

                                                                                                      ( Jonas Salk)

 

                                                                                 Pomočnica ravnateljice za vrtec

                                                                                            pri OŠ Cezanjevci:

                                                                                         Irena Magdič, dipl. vzg.