Tudi drugi dan, smo preživeli zelo aktivno. Čeprav nam vreme predvsem v dopoldanskem času ni preveč služilo, so se naši animatorji zelo potrudili in nam pripravili pester program.

Zjutraj smo po zajtrku odigrali igro bowlinga. Za nekatere otroke je bilo to prvič, prav vsi pa so pri tem neizmerno uživali in prav tako upoštevali navodila, do potankosti. Sledil je krajši pohod do razgledne točke. Po kosilu nam je gospod lovec razložil nekaj zanimivih stvari o živalih, rastlinah in nasploh o naravi. Nato smo se preizkusili v lokostrelstvu. Vsak izmed otrok je imel možnost poskusiti streljati z lokom. Kasneje smo si pripravili taborni ogenj, ki smo ga po večerji tudi prižgali in se ob njem malo ogreli. In na koncu še najbolj pričakovan pohod s svetilkami. Zasledili smo “škratove” hiške in našli tudi nekaj sladkega za tiste, ki smo bili najbolj pridni.

Jutri po zajtrku se uredimo in se pripravimo na odhod. V vrtec se bomo vrnili okoli enajste ure. Vsi otroci pa so zelo dobro, pogumni in polni novih doživetij.

Vam starši pa želimo mirno noč!