Tudi najmlajši smo se srečali s povsem novim načinom dela. Kako videti in slišati svojo vzgojiteljico, kako videti svoje otroke in nešteto drugih vprašanj se nam poraja tako majhnim kot velikim, v tem času.

Z ustvarjalnostjo, tehnologijo ki jo imamo na razpolago in predvsem pozitivno energijo nam je uspelo vzpostaviti prvi video klic z deklico iz oddelka drugega starostnega obdobja. Pogovor je bil povsem sproščen, deklica nama je z vzgojiteljico povedala vse kar počne v tem času in nam pokazala tudi nekaj njenih novih stvari.

Video klic je bila želja deklice, ki je svoje starše opazovala pri svojem delu na daljavo. Mama je vstopila v kontakt s strokovnimi delavkami vrtca in skupaj nam je tudi tokrat uspelo.

Občutki? Deklica je bila ob pogovoru povsem sproščena, oči so ji sijale od zadovoljstva, njen nasmeh pa je povedal več kot tisoč besed. Strokovni delavki sva bili pred video klicem nekoliko vznemirjeni, kako se bo ta novi način komunikacije pri najmlajših odvijal. Vendar sva po video klicu bile izjemno zadovoljni in veseli, da sva lahko videle svoje male varovance.

Ob tem se iskreno zahvaljujemo staršem, ki so stopili v kontakt in dali možnost tako nam, kot tudi uresničili željo svoji hčerki.

ČE SI TUDI VAŠ OTROK ŽELI STIKA Z VZGOJITELJICAMI VAS PROSIMO, DA NAS O TEM OBVESTITE NA ELEKTRONSKI NASLOV vrtec-cezanjevci@guest.arnes.si IN SKUPAJ SE BOMO DOGOVORILI ZA PRIJETNO SODELOVANJE.

Prijazen pozdrav,

Jasna Špindler, vodja vrtca