Spoštovani starši, skrbniki, dragi otroci!

Vrata našega vrtca se bodo ponovno odprla v ponedeljek, 18. 5. 2020. Z okrožnico MIZŠ smo prejeli konkretna navodila za izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela v vrtcu.

V okviru tega je potrebno izpolniti izjavo (kliknite na povezavo – IZJAVA) za vstop otroka v vrtec. Izpolnjeno izjavo posredujte na elektronski naslov vrtec-cezanjevci@guest.arnes.si . V primeru težav nas pokličite na telefonsko številko 02 584 46 80 ( v primeru neuspešnega klica bomo klic vrnili). Prosimo vas, da nam na omenjeni kontakt sporočite tudi, če vaš otrok ne bo prišel v vrtec. S tem bomo zagotovili, da ste vsi obveščeni z informacijami.

Ob ponovnem odprtju vrtca smo po navodilih NIJZ oblikovali protokol vzgojno-izobraževalnega dela (kliknite na povezavo –PROTOKOL), ki smo ga tako strokovni delavci kot starši dolžni dosledno upoštevati.

 

Ob vsem tem se zavedamo, da otroci potrebujejo varnost in ljubezen. Le to se bomo v največji možni meri potrudili zagotoviti. Nikakor ne bomo pozabili na čustveni in socialni vidik otrokovega razvoja, seveda z upoštevanjem ukrepov, ki bodo zagotovili varno okolje vseh deležnikov vzgoje in izobraževanja.

 

Z odgovornostjo in vzgledom gremo naprej!

 

Jasna Špindler, pomočnica ravnateljice za vrtec