Spoštovani starši, dragi otroci!

Vrtec je pripravljen, da ponovno odpre vrata našim najmlajšim, ki jih z veseljem pričakujemo.

Ob tem vas obveščamo da:

  • bo vrtec v tednu od 18. 5. 2020 do 22. 5. 2020 odprt od 6:00 do 15:45;
  • bodo otroci prvega starostnega obdobja v zeleni igralnici, zato vas prosimo da jih pripeljete na glavni vhod za najmlajše;
  • bodo otroci drugega starostnega obdobja, ki so pred zaprtjem vrtca obiskovali rdečo igralnico s tem nadaljevali in vas zato prosimo, da jih pripeljete ne medvhod na terasi med rdečo in oranžno igralnico;
  • da bodo otroci drugega starostnega obdobja, ki so pred zaprtjem vrtca obiskovali vijolično igralnico s tem nadaljevali in vas zato prosimo, da jih pripeljete na glavni vhod, kot ste bili vajeni.

V vrtcu bomo upoštevali ukrepe in priporočila NIJZ. Trudili se bomo, da se bodo otroci v vrtcu počutili varno in sproščeno.

Zavedamo se, da strokovni delavci vzgojno-izobraževalnih zavodov v tej situaciji nosimo veliko družbeno odgovornost. Prav tako se zavedamo, da bo to za nekatere otroke novo uvajalno obdobje, verjamemo tudi da se pri starš poraja nešteto vprašanj. Prav zato je v tem trenutku ključno sodelovanje med vsemi nami. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo tako, da bodo vaši, naši otroci srečni.

Veselimo se vas!

Jasna Špindler, pomočnica ravnateljice za vrtec